4 λόγοι που δεν χρειάζεται να ζεις στο εξωτερικό για να μάθεις μια νέα γλώσσα

Image Description

Admin

1/12/2018

Έχεις αποφασίσει να μάθεις μια νέα γλώσσα - συγχαρητήρια! Αν έχεις ήδη ξεκινήσει, γνωρίζεις ότι απαιτείται αφοσίωση και πολλή πρακτική. Μπορείς να ονειρευτείς την ευκαιρία να ζήσεις στο εξωτερικό, σε μια εντελώς νέα κουλτούρα και μάθηση. Για τους περισσότερους αυτό ακούγεται σαν ένα όνειρο, που δεν είναι ρεαλιστικό. Αλλά για να μην φοβάσαι, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορείς να πακετάρεις αύριο και να μετακομίσεις στο Λονδίνο, το Παρίσι ή την Κίνα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κυριαρχήσεις στα αγγλικά, τα γαλλικά ή τα κινέζινα. Το αντίθετο, διάβασε παρακάτω 4 λόγους για τους οποίους δεν χρειάζεται να ζεις στο εξωτερικό για να μάθεις μια νέα γλώσσα.

1Ζούμε σε έναν διαδυκτυακό κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η μάθηση στην τάξη και οι κασέτες μπορεί να ήταν ο μόνος τρόπος για να μάθεις μια νέα γλώσσα. Ευτυχώς, οι σημερινοί μαθητές έχουν περισσότερες επιλογές και τεχνολογικές ευκολίες για μάθηση. Το μάθημα στην τάξη με τα σύγχρονα μέσα μπορεί να γίνει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον και αποδοτικά καλύτερο σε σχέση με τις παλαιότερες μεθόδους. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις το λεξιλόγιό σου ακόμα και από το smartphone σου. Αν ανήκεις σε εκείνους που δεν το αποχωρίζονται εύκολα. Επίσης, στην καθημερινότητα, μπορείς να διαβάσεις νέα από όλο το κόσμο πολύ πιο εύκολα, να ενημερωθείς σχετικά με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, να βρεις online δημοσιεύσεις για τα πιο δημοφιλή θέματα, ακόμα και να συνεργαστείς ή να εργαστείς για μία εταιρία που δεν βρίσκεται στη χώρα σου. Και πολλά ακόμα φυσικά...

2Μπορεις να επιλέξεις το στυλ μάθησης που λειτουργεί για εσένα

Ανεξάρτητα από το στυλ εκμάθησης που προτιμάς, μπορείς να βρεις οδηγίες για την κάλυψη των αναγκών σου. Εάν είσαι οπτικός τύπος μαθητή, τότε μπορείς να ξεκινήσεις με online μαθήματα που ενθαρρύνουν τη διάδραση. Αν από την άλλη χρειάζεσαι να βρίσκεσαι σε περιβάλλον τάξης, επίλεξε μία από τις ξένες γλώσσες που υποστηρίζουμε στο Φροντηστήριο Ξένων Γλωσσών EuroAction και έλα να συζητήσουμε το δικό σου μέλλον.

3Δες τις διακοπές σου με άλλο μάτι

Προγραμμάτισε τις διακοπές σου στο εξωτερικό και εστίασε στο να εκθέσεις τον εαυτό σου στην τοπική γλώσσα όσο το δυνατόν περισσότερο. Challenge accepted… Προσπάθησε να μιλήσεις όλη την ώρα στην τοπική τους γλώσσα. Θα μπορέσεις να εμβαθύνεις περισσότερο στην κουλτούρα του κάθε λαού και θα περιπλανιέσαι πολύ πιο εύκολα στα τουριστικά αξιοθέατα. Αγόρασε μία εφημερίδα ή ένα περιοδικό και όταν γυρίσεις σπίτι εξάσκησε τις ικανότητες ανάγνωσης και κατανόησης.

4Μπορείτε να σπουδάσετε οπουδήποτε και παντού

Η πραγματικότητα είναι ότι η εκμάθηση γλωσσών μπορεί εύκολα να είναι μέρος της καθημερινής ζωής για όλους μας. Μπορούμε να δούμε ταινία ή τηλεόραση σε μία ξένη γλώσσα, να διαβάσουμε περιοδικά ή βιβλία ή να παίξουμε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι. Εάν κάνεις ακόμη και μια μικρή προσπάθεια, θα αρχίσεις να δοκιμάζεις τη χαρά που σου προσφέρει η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας.

Για μας

Εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών ΣΠΙΤΙΚΟ με έδρα τα Καλύβια, Σκύδρας στο Νομό Πέλλας. Παράγουμε ζυμαρικά εξαιρετικής ποιότητας με βάση υλικά αγνά. Φρέσκο παστεριωμένο γάλα αγελάδας, αυγά ημέρας, άλευρα και σιμιγδάλια πρώτης ποιότητας χωρίς προσθήκες συντηρητικών και βελτιωτικών εμφάνισης.

Παράδοση

Καλέστε μας

ΤΟΝΑΡΕΖΟΥ ΓΕΩΡΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,
ΚΑΛΥΒΙΑ ΣΚΥΔΡΑ,58500
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΤΟΝΑΡΕΖΟΣ ΘΩΜΑΣ
Email: spitiko2000@yahoo.gr