Προφίλ

Το 2000 στα Καλύβια, λίγο έξω από τη Σκύδρα του νομού Πέλλας άρχισε τη λειτουργία του το εργαστήρι μας. Στο ξεκίνημά μας φτιάχναμε ζυμαρικά για τις γυναίκες που ερχόταν στο χώρο μας με τα υλικά τους παρέχοντας υπηρεσίες παρασκευής παραδοσιακών ζυμαρικών. Σε πολύ λίγο καιρό λειτουργιάς του εργαστηρίου και μετά από πολλά εγκωμιαστικά λόγια για τη ποιότητα των ζυμαρικών μας αρχίσαμε τη παραγωγή με δικά μας υλικά διαλεγμένα πολύ προσεκτικά. Φρέσκο παστεριωμένο γάλα αγελάδας, αυγά ημέρας, άλευρα και σιμιγδάλια πρώτης ποιότητας είναι τα υλικά που χρησιμοποιούμε χωρίς προσθήκες συντηρητικών και βελτιωτικών εμφάνισης. Παράγουμε μόνο παραδοσιακά ζυμαρικά του τόπου μας προσηλωμένοι στην αυθεντικότητα αυτών. Με μεράκι υπευθυνότητα και αγάπη στο προϊόν και στον άνθρωπο παράγουμε γνήσιες αυθεντικές γεύσεις.

 Τα φτιάχνουμε για μας τα δίνουμε στα παιδιά μας με εμπιστοσύνη δώστε και σεις στα δικά σας

Πάρτε μας τηλέφωνο να έρθετε από κοντά να δείτε τη παραγωγή μας ή ακόμη καλύτερα φέρτε τα υλικά σας να κάνετε τα δικά σας γνήσια παραδοσιακά ζυμαρικά!

 
Image description

Παραδοσιακά προϊόντα ποιότητας

Η νέα τάση στη διατροφή θέλει επιστροφή στις παραδοσιακές αγνές γεύσεις και φυσικά τα αγνά υλικά. Με υλικά όπως φρέσκο γάλα, αυγά, φρέσκο αλεύρι, παράγουμε παραδοσιακά ζυμαρικά με την χειροποίητη τέχνη των γιαγιάδων μας.


Για μας

Εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών ΣΠΙΤΙΚΟ με έδρα τα Καλύβια, Σκύδρας στο Νομό Πέλλας. Παράγουμε ζυμαρικά εξαιρετικής ποιότητας με βάση υλικά αγνά. Φρέσκο παστεριωμένο γάλα αγελάδας, αυγά ημέρας, άλευρα και σιμιγδάλια πρώτης ποιότητας χωρίς προσθήκες συντηρητικών και βελτιωτικών εμφάνισης.

Παράδοση

Καλέστε μας

ΤΟΝΑΡΕΖΟΥ ΓΕΩΡΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,
ΚΑΛΥΒΙΑ ΣΚΥΔΡΑ,58500
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΤΟΝΑΡΕΖΟΣ ΘΩΜΑΣ
Email: spitiko2000@yahoo.gr