Χυλοπίτες

Παραδοσιακές χυλόπιτες
Με τη συνταγή των προγόνων μας και αγνά υλικά!

 

Άριστο ζυμαρικό βασισμένο στην παραδοσιακή συνταγή των προγόνων μας, βασισμένο σε αγνά υλικά του τόπου μας, αποτελεί ένα πλήρες γεύμα πλούσιο σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά.

Χυλοπίτες

Οι χυλοπίτες είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό πού βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή που μπορεί να αποτελέσει τη βάση μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Είναι προϊόν που βασίζεται σε αγνά υλικά και σε παραδοσιακή θρεπτική συνταγή των προγόνων μας. Είναι πλούσιο σε θρεπτική και ενεργειακή αξία. Το προϊόν παρασκευάζεται με αλεύρι και σιμιγδάλι σκληρού σίτου, φρέσκο γάλα και αυγά. Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος....

Συστατικά:Σκληρό αλεύρι ,σιμιγδάλι σκληρού σίτου, γάλα, αυγά, αλάτι.
Βάρος καθαρο:500 γρ
Χρόνος βρασμού : 2 λεπτά

Χυλοπίτες ολικής άλεσης

Οι χυλοπίτες ολικής άλεσης είναι ένα ζυμαρικό πλούσιο σε φυτικές ίνες που μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Παρασκευάζονται από αλεύρι ολικής άλεσης και είναι πλούσια σε υδατάνθρακες και φυτικές ίνες. Τα ζυμαρικά Ολικής Αλέσεως, παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πλούσια σε υδατάνθρακες και φυτικές ίνες. Τα ζυμαρικά αυτά Είναι κατάλληλη διατροφή για τους διαβητικούς.

Συστατικά:Αλεύρι ολικής άλεσης, σιμιγδάλι, φρέσκο γάλα και αυγά, αλάτι.
Βάρος καθαρο:500 γρ
Χρόνος βρασμού : 3 λεπτά

Χυλοπίτες λαχανικών

Οι χυλοπίτες λαχανικών παρασκευάζεται από βρασμένα πολτοποιημένα λαχανικά (ντομάτα, καρότο, πιπεριά Φλωρίνης, κολοκύθι, ρεβύθι). Αποτελεί ιδανική διατροφή ιδιαίτερα για παιδιά που δυσκολεύονται να καταναλώσουν λαχανικά. Παράγονται χωρίς αυγά και γάλα για τις ανάγκες των καταναλωτών που κάνουν προσεγμένη διατροφή ή νηστεύουν.

Συστατικά:Αλεύρι ,σιμιγδάλι σκληρού τύπου, αυγά, αλάτι, κολοκύθα, καρότο, ντομάτα, ρεβύθια, πιπεριά Φλωρίνης αλάτι.
Βάρος καθαρο:500 γρ
Χρόνος βρασμού : 2 λεπτά

Χυλοπιτάκι

Το Χυλοπιτάκι παρασκευάζεται απο την παραδοσιακή συνταγή της χυλοπίτας, απλώς είναι κομμένη κομμένη σε μικρά, τετράγωνα.Οι χυλοπίτες είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό πού βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή που μπορεί να αποτελέσει τη βάση μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Είναι προϊόν που βασίζεται σε αγνά υλικά και σε παραδοσιακή θρεπτική συνταγή των προγόνων μας. Είναι πλούσιο σε θρεπτική και ενεργειακή αξία. Το προϊόν παρασκευάζεται με αλεύρι και σιμιγδάλι σκληρού σίτου, φρέσκο γάλα και αυγά. Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος....

Συστατικά:Αλεύρι ,σιμιγδάλι σκληρού τύπου, φρέσκο γάλα και αυγά, αλάτι.
Βάρος καθαρο:500 γρ
Χρόνος βρασμού : 4 λεπτά


Για μας

Εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών ΣΠΙΤΙΚΟ με έδρα τα Καλύβια, Σκύδρας στο Νομό Πέλλας. Παράγουμε ζυμαρικά εξαιρετικής ποιότητας με βάση υλικά αγνά. Φρέσκο παστεριωμένο γάλα αγελάδας, αυγά ημέρας, άλευρα και σιμιγδάλια πρώτης ποιότητας χωρίς προσθήκες συντηρητικών και βελτιωτικών εμφάνισης.

Παράδοση

Καλέστε μας

ΤΟΝΑΡΕΖΟΥ ΓΕΩΡΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,
ΚΑΛΥΒΙΑ ΣΚΥΔΡΑ,58500
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΤΟΝΑΡΕΖΟΣ ΘΩΜΑΣ
Email: spitiko2000@yahoo.gr