Ζυμαρικά

Παραδοσιακά ζυμαρικά
Με τη συνταγή των προγόνων μας και αγνά υλικά!

 

Άριστα ζυμαρικό βασισμένα στην παραδοσιακή συνταγή των προγόνων μας, φτιαγμένα με αγνά υλικά του τόπου μας, αποτελεί ένα πλήρες γεύμα πλούσιο σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά.

Κριθαράκι

Το κριθαράκι το παρασκευάζουμε βασιζόμενοι στην παραδοσιακή συνταγή των γιαγιάδων μας χρησιμοποιώντας αγνά υλικά, φρέσκα αυγά και γάλα με αποτέλεσμα μία ιδιαίτερα πλούσια γεύση. Πρόκειται για εξαιρετικό ζυμαρικό φτιαγμένο με αγάπη, που μπορεί να συνοδεύσει τις συνταγές σας στο φούρνο ή στην κατσαρόλα.

Συστατικά:Αλεύρι και σιμιγδάλι σκληρού τύπου, φρέσκο γάλα και αυγά, αλάτι.
Βάρος καθαρο:500 γρ
Χρόνος βρασμού : 4 λεπτά

Κοφτό Μακαρονάκι

Το Κοφτό Μακαρονάκι είναι από τα πιο αγαπηµένα σχήµατα κοντών ζυµαρικών Και αποτελεί τακτική επιλογή Κάθε σπιτικού για το μεσημεριανό φαγητό. Το παρασκευάζουμε βασιζόμενοι στην παραδοσιακή συνταγή των γιαγιάδων μας χρησιμοποιώντας αγνά υλικά φρέσκα αυγά και γάλα με αποτέλεσμα μία ιδιαίτερη πλούσια γεύση. Πρόκειται για εξαιρετικό ζυμαρικό φτιαγμένο με αγάπη, που μπορεί να συνοδεύσει τις συνταγές σας στο φούρνο ή στην κατσαρόλα.

Συστατικά:Αλεύρι και σιμιγδάλι σκληρού τύπου, φρέσκο γάλα και αυγά, αλάτι.
Βάρος καθαρο:500 γρ
Χρόνος βρασμού : 2 λεπτά

Βιδούλες

Εξαιρετικά ζυμαρικά με αυτό το ιδιαίτερο σχήμα η βυθού λες βασίζονται στην παραδοσιακή συνταγή των γιαγιάδων μας χρησιμοποιώντας αγνά υλικά φρέσκα αυγά και γάλα με αποτέλεσμα μία ιδιαίτερη πλούσια γεύση. Πρόκειται για εξαιρετικό ζυμαρικό φτιαγμένο με αγάπη, που μπορεί να συνοδεύσει τις συνταγές σας στο φούρνο ή στην κατσαρόλα.

Συστατικά:Σκληρό αλεύρι ,γάλα, σιμιγδάλι, αυγά, αλάτι.
Βάρος καθαρο:500 γρ
Χρόνος βρασμού : 3 λεπτά


Για μας

Εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών ΣΠΙΤΙΚΟ με έδρα τα Καλύβια, Σκύδρας στο Νομό Πέλλας. Παράγουμε ζυμαρικά εξαιρετικής ποιότητας με βάση υλικά αγνά. Φρέσκο παστεριωμένο γάλα αγελάδας, αυγά ημέρας, άλευρα και σιμιγδάλια πρώτης ποιότητας χωρίς προσθήκες συντηρητικών και βελτιωτικών εμφάνισης.

Παράδοση

Καλέστε μας

ΤΟΝΑΡΕΖΟΥ ΓΕΩΡΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,
ΚΑΛΥΒΙΑ ΣΚΥΔΡΑ,58500
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΤΟΝΑΡΕΖΟΣ ΘΩΜΑΣ
Email: spitiko2000@yahoo.gr